Toe aan een nieuwe badkamer?

Hoe werkt het?

Onze ervaringen met Jan Arend zijn zeer positief! Door zijn adviezen en ervaring konden wij een optimaal verbouwing’s resultaat krijgen. Alles was goed op elkaar afgestemd en Jan Arend nam zijn taak serieus. Ook tijdens de bouw was er altijd ruimte voor overleg. De door hem gekozen onder aannemers (installateur , stukadoor etc) waren met zorg uitgezocht. De gebruikte materialen van zowel Jan Arend als de onderaannemers is van een hoge kwaliteit.

Kort samengevat, deze verbouwing is naar alle tevredenheid uitgevoerd en waarbij Jan Arend er een zeer tevreden klant er heeft bijgekregen.

Badkamers

Heeft u plannen voor een renovatie van u badkamer, dan kan ik dit geheel voor u verzorgen van ontwerp tot het realiseren van complete badkamer

Door veel creativiteit en slimme oplossingen is het mogelijk om u badkamer een volledig nieuwe renovatie en uitstraling te geven.

Kleine aanpassingen

Met kleine aanpassingen kunt u uw badkamer ook al een geheel nieuwe look geven, denk hierbij aan het vervangen van het badmeubel of de vloer. J.A.P. neemt dit werk graag voor u uit handen.

Afspraak

Meer weten: bel ( 06-49647874 ), mail ( info@japbouwt.nl ) voor een afspraak of vul het contactformulier in. 

Contact

Zilverschoon 78

9207 KD Drachten

06-49647874

info@japbouwt.nl

 

Een greep uit onze badkamer projecten

  • Badkamer en toilet | Surhuisterveen
  • Badkamer | Drachten
  • Renovatie compleet toilet | Boelenslaan

Badkamer laten renoveren of toe aan een nieuwe?