Nieuwbouw op maat

Hoe werkt het?

Onze ervaringen met Jan Arend zijn zeer positief! Door zijn adviezen en ervaring konden wij een optimaal verbouwing’s resultaat krijgen. Alles was goed op elkaar afgestemd en Jan Arend nam zijn taak serieus. Ook tijdens de bouw was er altijd ruimte voor overleg. De door hem gekozen onder aannemers (installateur , stukadoor etc) waren met zorg uitgezocht. De gebruikte materialen van zowel Jan Arend als de onderaannemers is van een hoge kwaliteit.

Kort samengevat, deze verbouwing is naar alle tevredenheid uitgevoerd en waarbij Jan Arend er een zeer tevreden klant er heeft bijgekregen.

Duurzame bouw

Als het nu gaat om nieuw te bouwen woning, tuinhuis op maat, overkapping voor u buitenverblijf of een nieuw te bouwen garage.  Ik ben gespecialiseerd om het hele traject van dit bouwproces uit te voeren.Van de aanvraag van de bouwvergunning, tot de daadwerkelijke oplevering. Uiteraard alles in samenspraak en geheel naar uw wens.

De bouw begint bij een duurzaam ontwerp. Dat betekent dat ik niet alleen rekening houd met een woning die zolang mogelijk voldoet aan u woonbehoefte. Maar vooral een bouwwijze die goed is voor mens en milieu. Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, maar ook met de open ruimte. Ik ben er van overtuigd dat een duurzaam huis comfortabel, behaaglijk en vooral prachtig is om te zien.

Verschillende milieubewuste keuzes waaraan je kunt denken bij duurzaamheid: De bouwmethode, bouwmaterialen, klimaatbeheersing. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan isolatievoorzieningen met hoge isolatie-waarde om de stookkosten te drukken. Energiezuinige cv-installatie en/of toepassing van zonnepanelen en een warmtepomp.

Contact

Zilverschoon 78

9207 KD Drachten

06-49647874

info@japbouwt.nl

 

Een greep uit onze nieuwbouw projecten

  • Schoorsteen renovatie | Beetsterzwaag
  • Tuinverblijf | Drachten
  • Tuinhuis en overkapping | Drachten
  • Veranda aan tuinhuis | Drachten

U zoekt een betrouwbare partner voor uw nieuwbouw project?