Over dit project

Luxieus tuinhuis met buitenverblijf. Palen en liggers gebruikt van Douglas 200x200mm. Halfhouts verbinding toegepast. De Douglas palen staan op betonpoeren van 200x200mm. Het tuinhuis is afgewerkt met Douglas Zweeds rabat.

Wat de klant zegt:

In de zomer van 2014 hebben wij bij Jan-Arend een offerte aangevraagd voor het maken van een tuinhuis met veranda volgens een eigen ontwerp. Om dit eigen ontwerp te laten controleren hebben wij ook een offerte opgevraagd bij een andere houtbouwer uit Friesland.
Omdat wij een vergelijkbaar project van Jan-Arend hebben kunnen bekijken, gaf met name de afwerkingskwaliteit de doorslag om hem de opdracht te gunnen.

Van het uitzetten van de lijnen tot de laatste details in de uitvoering is er altijd overleg geweest over hoe wij het graag zouden willen hebben. Onze wensen stonden centraal.

Wat ons opviel tijdens de uitvoering, is dat Jan-Arend rustig zijn gang ging. Alles werd goed doordacht en bekeken voordat hij iets ging maken. Desondanks werd er wel hard doorgewerkt.
We hebben ons verbaasd hoe hij samen met zijn vader de zes meter lange balken (20x20cm) op hoogte heeft weten te krijgen en zo netjes heeft kunnen plaatsen.
Alles werd heel netjes afgewerkt (tot aan de uitlijning van de nagels voor het Zweeds rabat aan toe) en afval werd netjes opgeruimd. Voor de dakbedekking is de hulp van een specialist ingeroepen die heel netjes het dak heeft afgewerkt.

Zelfs een tijd nadat het project was opgeleverd, is Jan-Arend kosteloos terug gekomen om een klemmende deur te verhelpen. Prima service dus!

Al met al zijn wij heel tevreden en willen wij Jan-Arend graag aanbevelen bij anderen!

Familie Haakma, Drachten

CONTACT

Zilverschoon 78
9207 KD Drachten
06-49647874
info@japbouwt.nl
 

Misschien iets voor u?